Een totaaloplossing voor uw logistieke en technische vraagstukken

ZS Logistiek is van begin tot eind betrokken bij het verder automatiseren van de logistieke processen in uw organisatie of bedrijf; in Nederland of in het buitenland. Met onze service op maat inventariseren wij uw wensen, geven wij u passend advies, ontwerpen wij het plan of product, voeren wij de werkzaamheden uit en leveren wij u het gewenste logistieke concept.

Inventariseren

Wilt u de logistieke processen verbeteren en/of heeft u een vraag over uw bedrijfsbeveiliging? Wij komen graag bij u op locatie om de huidige situatie en werkprocessen te bekijken. Wij geven u passend advies over de mogelijkheden, waarbij wij de veiligheid van u, uw werknemers en uw klanten uiteraard voorop stellen. Ook het stroomlijnen van de processen speelt bij ons een belangrijke rol. Hoe kunnen wij ze zo efficiënt mogelijk laten verlopen en welke middelen en diensten adviseren wij daarbij.

Ontwerpen

Wij ontwerpen in eigen beheer (SOLIDWORKS en AUTOCAD). Door het genereren van 3D-modellen, kunnen wij nog beter visualiseren hoe de logistieke systemen of andere producten vormgegeven kunnen worden. Op basis van de bij het eerste gesprek gemaakte afspraken (inventarisatie) kunt u ervoor kiezen om meerdere (concept)ontwerpen te laten vervaardigen.

Uitvoeren

Als u tevreden bent met het ontwerp, gaan wij aan de slag met de realisatie van uw project. Voor een optimaal resultaat werken wij nauw samen met een aantal externe bedrijven en toeleveranciers. ZS Logistiek begeleidt alle werkzaamheden, van bouw en installatie tot oplevering. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt en worden de logistieke processen optimaal gestroomlijnd.

 

Contact met ZS Logistiek

Projecten

Veel van onze opdrachten bevatten het (beter) stroomlijnen en automatiseren van processen. Zo ook van passagiersstromen, zoals bijvoorbeeld op luchthavens. U kunt hierbij denken aan het ontwerpen of renoveren van bagagebanden, security lanes, hekwerken en glazen puien voor het scheiden van passagierstromen en het compartimenteren van ruimtes (gates). Benieuwd naar de gerealiseerde projecten van ZS Logistiek?
 

Projecten bekijken